TOTAQUÍ: VISITA AL DEP. D’ENSENYAMENT (FORMACIÓ)

???????????????????????????????          Dpt ensenyament interior 1

Els alumnes del projecte TotAquí, van passar el dia 4 de febrer pel Departament d’Ensenyament, el projecte està entre els finalistes de la 3ªMostra d’Emprenedoria de Catalunya. Dels 34 projectes que van obtenir premi territorial, Tot Aquí està entre els 12 seleccionats i entre els 4 finalistes de la seva categoria.

Membres del CP’AC (Fundació privada per l’autoocupació a Catalunya) han mostrat la seva predisposició a recolzar i orientar les iniciatives de projecte si finalment es volen dur a terme. Seguidament els hi han fet una breu sessió per exposar en públic i saber transmetre la seva idea de negoci en poc temps de cara a l’Acte que es celebrarà el proper 24 de Febrer al CosmoCaixa de Barcelona.

La Mostra té la intenció d’integrar-se a les activitats que es duen a terme a Catalunya per al foment de l’emprenedoria. Es pretén mostrar i promocionar els millors projectes emprenedors realitzats per alumnes d’FP, del darrer curs escolar. Es valorarà el projecte en format pla d’empresa o pla de projecte que reflecteixi la creació d’un producte o un servei i la seva comercialització. Tots els projectes que concursen en aquesta Mostra han resultat guanyadors o finalistes en altres concursos organitzats per diverses entitats de promoció econòmica i empresarial d’arreu del territori.
Es lliuraran guardons per les categories següents:

– Al projecte amb la millor idea (Grau mitja i grau superior)
– Al projecte més viable (Grau mitja i grau superior)
– Al millor projecte d’economia social i cooperativa (Grau mitja i grau superior)
– Al millor projecte col·laboratiu (Grau mitja i grau superior)
– Al millor pla de projecte (Grau superior)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s