EDUCEM

L’EDUCEM compleix 70 anys. El centre fou fundat l’any 1942 a Granollers sota la direcció de l’Esteve Duran i Serra.

EsteveDuranLOGO EDUCEM + 70 ANYS 02 G

Amb el pas dels anys, i després d’un relleu generacional, el seu funcionament ha anat adaptant-se a les diferents reformes educatives i novetats tecnològiques.

EDUCEM 1942EDUCEM_Salvador_i_Maluquer

EDUCEM som un centre d’ensenyament on impartim totes les etapes de la formació reglada, començant per l’Educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat fins arribar als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, autoritzats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

EDUCEM_Joan_PrimEDUCEM_Casanovas_façana batx

A EDUCEM també oferim ensenyaments no reglats per atendre totes les necessitats formatives actuals: Proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, Pla d’Iniciació Professional, Formació Ocupacional, cursos de reciclatge per a treballadors en actiu, formació a mida per empreses i formació bonificada.

A més, som Escola d’adults formem i examinem als alumnes majors de 16 anys que desitgin obtenir el Graduat en Educació Secundària. L’avaluació és contínua i les proves es realitzen en el propi centre.

El nostre centre té una llarga experiència educativa i pedagògica, amb un estil propi per tal de potenciar el desenvolupament integrat de l’alumne/a.

Orientem l’alumne/a segons les seves capacitats i actituds, estimulant la creativitat i la participació activa en el seu propi progrés educatiu i d’aprenentatge per tal de facilitar els seu desenvolupament efectiu i responsable.

Per tal d’aconseguir un millor desenvolupament personal de l’alumne/a, el centre i les famílies col·laboren conjuntament en l’educació de l’alumnat i fills/es.

Podreu trobar més informació en:

http://www.educem.com

https://www.facebook.com/pages/Educem-Centres-densenyament/214721498650381

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s