EL CICLE D’AIF

projeccioAiF

El Cicle Formatiu d’Administració i Finances també ha de donar resposta a les noves exigències de les empreses en tots el àmbits que demanda un entorn cada vegada més complex i competitiu, atenent especialment a la globalització de l’economia. Avui en dia es necessari donar suport als processos d’internacionalització de les empreses, que s’ha generalitzat en els últims anys pràcticament en tots els sectors productius, i que comporta una major demanda de professionals amb una formació adequada. Els trets més destactas del cicle són els següents:

El títol s’adapta a les exigències de les empreses i organitzacions tant pel que fa a la gestió de la informació, la introducció i utilització de les noves tecnologies de la informació i la comunicació com els nous equipaments ofimàtics, i a la integració de tots aquests mitjans.

Per aprofundir i tractar de forma integral tots els departaments de l’empresa en els diferents mòduls o a partir de les hores de lliure disposició del centre es desenvolupen continguts addicionals. Dins del mòdul 1 s’incorpora un temari específic de Comunicació i Màrqueting Internacional i a més els continguts sobre temes internacionals són transversals al llarg del cicle. El módul Gestió Logística i Comercial amb especialització en Internacional té tot el focus en aquestes matèries.

Un altre punt fort del cicle és l’anàlisi i desenvolupament de casos pràctics reals. No solament als mòduls, sinó que durant el segon curs del cicle es realitza un projecte empresarial pràctic basat en la creació d’una empresa, en el qual es desenvolupa el procés de constitució i es demostra tant la seva viabilitat comercial com financera a partir d’un pla de viabilitat.

Last but not least,  l’anglès: les necessitats d’un mercat de treball integrat a la Unió Europea fan que la llengua anglesa esdevingui fonamental en la inserció laboral de l’alumnat dels cicles formatius. Per aquest motiu, en aquest cicle formatiu de grau superior dissenyem activitats d’ensenyament-aprenentatge que incorporen la utilització de la llengua anglesa així com el mòdul específic.

Perquè el cicle d’Administració i Finances a Educem?

 • Experiència en el cicle d’AIF, portem fent el cicle des de 1.996
 • Professorat especialitzat per arees temàtiques, llicenciats en Economia, en Dret i Informàtica seran els teus professors
 • Cicle informatitzat en un 50%
 • Es desenvolupen continguts addicionals: Hores de lliure disposició destinades a marqueting publicitat i investigació comercial (afegir)
 • Seguiment continuat a l’alumne i adaptació a les circumstàncies personals
 • Si treballes podràs compatibilitzar feina i estudis !
 • Si no treballes podràs realitzar les pràctiques en bones empreses. Estudiar en horari de tarda ens permet potenciar les practiques a l’empresa (FCT) als matins!
 • Bones empreses on fer pràctiques com per exemple…
  • Lamigraf, Fraikin Lloguer de vehicles, Ajuntament de Granollers, Hospital de Granollers, Grifols, Institut Català de la Salut, Mango,Transports Azkar, Freudenberg, Bosch, Audens Food…
 • Educen té atorgada la Carta Erasmus
 • Els nostres projectes empresarials
 • A EDUCEM Administració i Finances és un cicle concertat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s