ESPECIALITZACIÓ INTERNACIONAL

El sector del comerç internacional contribueix notablement al creixement del PIB del país, existint una relació directa entre comerç i desenvolupament. Durant els últims anys s’ha produït un significatiu increment d’empreses que han iniciat un procés d’internacionalització, que s’ha generalitzat a pràcticament tots els sectors productius, provocant així una major demanda de treballadors amb una adequada formació en l’àmbit internacional. En els propers anys les empreses s’enfrontaran al repte d’una globalització econòmica, que donarà com a resultat noves oportunitats i amenaces de negoci i que solament les empreses que estiguin millor preparades sabran afrontar amb èxit.

20111018101900PYENJOXCLU33258

A més, les funcions del Tècnic Superior en Administració i Finances estaran afectades de forma considerable per l’aplicació generalitzada de les noves tecnologies en les tasques administratives i de gestió d’activitats en la seva vessant internacional. Aquestes tecnologies permenten internacionalitzar amb més eficàcia:

  • Els processos de planificació, organització, gestió i control de les activitats.
  • Els processos de gestió administrativa.
  • Els processos de comercialització dels productes i serveis.
  • La comunicació amb el client.
  • El tractament i anàlisi de la informació rebuda.
  • El control de qualitat dels serveis prestats.
  • Els mètodes d’organització del treball.

L’evolució de les estructures organitzatives de les empreses demanda noves capacitats en l’àmbit de la gestió administrativa i comercial en el comerç internacional, tant en llocs de treball de “front-office” com de “back office”. En conseqüència, el perfil professional del Tècnic Superior en Administració i Finances marca una evolució cap a aquelles competències que no només aportin al sector eficiència tècnica i econòmica, sinó que també aconsegueixin desenvolupar l’activitat internacional de les empreses. El Cicle Formatiu d’Administració i Finances d’EDUCEM dona resposta a les noves exigències de globalització de l’economia, i  als processos d’internacionalització de les empreses, que s’han generalitzat en els últims anys pràcticament en tots els sectors productius, i que comporten una major demanda de professionals amb una formació adequada en l’àmbit internacional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s