PROJECTES

Durant el segon curs del cicle es realitza un projecte empresarial pràctic basat en la creació d’una empresa, en el qual es realitza el procés de constitució i es demostra tant la seva viabilitat comercial com financera a partir d’un pla de viabilitat. Aquest és el treball més important del Cicle, i en el que alumnes i professors donen el millor de sí mateixos. Aquí teniu un petit (molt petit) recull d’exemples:


 TOTaquí

El projecte TOTaquí dels alumnes Cèlia Esquís, Sandra Sánchez, Anna Sánchez i Xavi Travé va ser premiat en la Nit dels Nous Professionals 2014, convocatòria de premis que tenen com a objectiu motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels estudiants de Cicles Formatius i de Programes de Qualificació Professional Inicial de tota la província de Barcelona, excepte Barcelona ciutat. Dels 19 treballs finalistes, set van ser premiats pel jurat, d’un total de 126 propostes… Així que no va ser senzill, va ser molt bona feina!!!

Breu descripció del projecte: TOTaquí és un projecte creat per quatre estudiants que es volen endinsar en un món innovador, contemporani i actual, el mercat de compra-venda de tot tipus d’articles de segona mà. L’empresa ofereix un servei personalitzat amb els millors professionals, donant la màxima garantia per tots els seus productes. A més, TOTaquí es diferència dels seus competidors oferint serveis de tallers amb materials reutlitzats, subhastes i la compra de productes a partir de la pàgina web pròpia.

LogoTotAqui    Diplomes 2

VIU Sà

Breu descripció del projecte:  El negoci d’aquest grup d’alumens es dedica a la venda de productes ecològics, on la principal diferencia entre la nostra competència és la amplia gamma de productes que oferim als consumidors i l’aplicació de noves tecnologies, tot i ser una petita empresa. Les  línees de productes són l’alimentació, cosmètica, productes de neteja de la llar i fitoteràpia.

logo Viu sa  Projecte Viu Sà foto

CAN PINS

Breu descripció del projecte: Aula d’entorn rural Can Pins ofereix la possibilitat de visitar animals domèstics i realitzar tallers, és un servei orientat a les famílies, llars d’infants i escoles. Can Pins també ven frutes i verdures amb servei d’entrega a domicili.

Logo can pins  Can Pins

CARTIADA DESIGN

Breu descripció del projecte: Cartiada Design és una empresa de disseny gràfic i fotografia amb serveis per les empreses, com elements de publicitat i promoció en el punt de venda, disseny de logos i imatge corporativa, catàlegs i marketing directe.

logo CARTIADA DESIGN  Cartiada desingn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s