PLANTEJAMENT DEL CICLE FORMATIU D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES

El Cicle d’Administració i Finances té a Educem un enfocament teòric-pràctic amb la finalitat de preparar l’alumne/a amb una sòlida base de cara a les diferents sortides acadèmiques que possibilita el cicle i a facilitar la transició al món laboral. A partir del curs 14-15, l’escola EDUCEM ofereix l’especialització en COMERÇ INTERNACIONAL per tal que l’alumne/a estigui preparat per donar resposta a les necessitats de les empreses actuals.

Suport informàtic en el cicle

La major part dels crèdits, a part dels continguts teòrics i pràctics es treballen amb suport informàtic.

A banda dels programes treballats en les 330 hores dels crèdits d’informàtica específics del cicle, també s’imparteixen com a complement dels continguts de cada crèdit, l’aplicació de diferents programes de gestió empresarial com:Contaplus, Nòminaplus, Facturaplus, etc.

També dins del crèdit Comptabilitat Superior i Fiscalitat, es fan simulacions de declaracions i liquidacions dels diferents impostos, IRPF, IVA, IS, etc. mitjançat suport informàtic amb la utilització de programes de gestió de l’AEAT.

Continguts addicionals

Per aprofundir i tractar de forma integral tots els departaments de l’empresa en els diferents crèdits o a partir de les hores de lliure disposició del centre es desenvolupen continguts addicionals.

Així mateix, es realitza el crèdit d’Anglès comercial i dins del crèdit de Gestió Comercial i servei d’atenció al clients’incorpora un temari de màrqueting i un mòdul de publicitat tractat a partir de l’anàlisi i desenvolupament de casos pràctics reals.

Durant el segon curs del cicle es realitza un projecte empresarial pràctic basat en la creació d’una empresa, en el qual es realitza el procés de constitució i es demostra tant la seva viabilitat comercial com financera a partir d’un pla de viabilitat.

Sortides i Activitats

En el cicle és realitzen diverses sortides i activitats a institucions, empreses, fires sectorials d’interès i seminaris i xerrades de temes diversos de caire econòmic per completar l’oferta formativa i donar una visió més propera i actual de la realitat empresarial.

Horari
Les classes s’impartiran en horari de tarda: de dilluns a dijous de 15.30 a 21.30 i divendres de 15.30 a 18.30.

Deixa un comentari