GESTIÓ LOGÍSTICA I COMERCIAL – INTERNACIONAL

Mòdul professional 10: Gestió logística i comercial amb especialització en Internacional

  • Durada: 99 hores
  • Hores de lliure disposició: No se n’assignen
  • Unitats formatives que el componen:
  • UF 1: Planificació de l’aprovisionament. 33 hores
  • UF 2: Selecció i control de proveïdors. 33 hores
  • UF 3: Operativa i control de la cadena logística. 33 hores

En el mòdul de logística aprendràs tot el procés de selecció de proveïdors, gestió de magatzem i de les comandes així com la gestió del transport  i la distribució al client.

Coneixeràs casos reals sobre la traçabilitat dels productes i veuràs l’optimització de la cadena logística des d’una perspectiva internacional, ampliada i enfocada amb tècniques de comerç exterior i sortides a empreses com per exemple Danone i Grup DAMM.

 Unknown Grupo-Damm

Per a l’empresa internacional, tant els clients com els proveïdors estan molt dispersos: els aspectes de la logística internacional tenen gran importància. Per obtenir resultats favorables del complex entorn internacional, la logística internacional ha de coordinar activitats en l’àmbit global, tant dins com fora de l’empresa. Ignorar els problemes de logística produeix costos més elevats, així com el risc de l’eventual falta de competitivitat. En països que poden estar mancats d’infraestructures, l’administració logística eficaç és més important que mai.

logistica i comercial

Aquest Mòdul fa èmfasi en la logística internacional i l’administració de la cadena d’aprovisionament. Les principals àrees de concentració seran els enllaços entre l’empresa, els seus proveïdors i els seus clients, així com problemes de transport, inventaris, packaging i magatzematge. Els problemes i oportunitats de la logística que són peculiars del màrqueting internacional reben una atenció concreta. Els objectius del mòdul són proporcionar a l’alumne/a els coneixements necessaris per:

  1. Analitzar els processos de magatzematge i els mètodes de gestió d’estocs aplicables en l’organització d’un magatzem, valorant la distribució interna i el sistema de manipulació de les mercaderies, aplicant la normativa vigent en matèria de seguretat i higiene, garantint la seva integritat i optimitzant els recursos disponibles, per organitzar el magatzematge de les mercaderies.
  2. Analitzar i comparar les diferents maneres de transport, els costos, la protecció física de la mercaderia i la documentació de trànsit internacional, proposant alternatives i respectant la normativa que regeix l’enviament de mercaderies i el trànsit de viatgers, per realitzar la planificació de rutes de llarga distància.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s